Piispanpäivillä on toisen kerran pieni pyhiinvaellus sunnuntaina 16.08. Vaellus alkaa Lemun taistelun muistolehdosta ja päättyy Kuusiston kirkolle.

Eilen Eero, minä ja Musti-koira harjoittelimme eli selvittelimme reittiä Yli-Lemun kartanon paikkeilta Papinholmaan. Tapasimme Papinholmassa. Sinne jätimme toisen auton ja toisella ajoimme Kasarminmäentielle, josta sitten lähdimme kävelemään. Alkumatka seurasi Pyhän Katariinan polkua ainakin osittain Hantuntielle, sitten jatkoimme Kartanontietä. SOS-lapsikylän kohdalle arvioimme ensimmäisen etapin - noin 3 km.

Käännyimme kohti Kuusistonsalmea ja sitten kuljimme suunnilleen sen suuntaisesti kävelyteitä pitkin Hovirinnan rantaan ja Kärjen alueen läpi Papinholmaan, noin 2,5 km.  Siitä tulee vielä Kuusiston kirkolle 2 km, vaellus tulee siis olemaan yhteensä noin 7, 5 km.

Papinholmassa joimme termoskahvit ja tuumailimme. Autolla mittasimme vielä matkoja ajaessamme sille toiselle autolle Kasarmimäntielle. Papin työ on aika vaihtelevaa ja hauskaakin välillä!

Koko vaellus tulee kestämään niin, että aloitamme lähtöhartaudella klo 8.45, perillä Kuusiston kirkolla lienemme noin 11.30. Piispanpäivien juhlajumalanpalvelus alkaa klo 12.

Kaikki kulkemisesta kiinnostuneet, laittakaa aika jo allakkaanne!

Pirjo