Torstaina aloitin kolmen raamattuillan sarjan Poikluoman seurakuntatalolla, jossa on Lastenalttari ja siellä Godly Play -materiaalia. Niiden kanssa kerrotaan Raamatun kertomuksia niin että lapset oppivat sanoittamaan omia kokemuksiaan kristillisellä kielellä. Kun ohjaaja on saanut eläytyvän kertomuksensa loppuun ja esittänyt siitä ihmetteleviä kysymyksiä kuten kukahan sinä olisit voinut olla tässä kertomuksessa, lapsilla on mahdollisuus leikkiä kertomusta eteenpäin tai piirtää tai muovailla mitä haluavat.

Meitä oli paikalla viisi naista. Kertomuksen jälkeen kirjoittelimme ja piirtelimme itseämme varten paperille ajatuksia, joita nousi esiin, kun luimme Paimenpsalmia jae kerrallaan ja peilasimme sitä omaan elämäämme. Sitten keskustelimme sen verran kun hyvältä tuntui.

Lasten kertomusta jaksoivat kuunnella ne, joilla oli pieniä lastenlapsia tai jotka olivat pyhäkoulun opettajia. Muuten se kuulemma kuulosti kovin lapselliselta. Aion silti jatkaa näin ainakin vielä ne kaksi kertaa, jotka on ilmoitettu. Torstaina 30.10. klo 18 pääsen leikkimään hiekalla, kun teemme matkaa Abrahanim ja Saaran kanssa Maan korvessa. Torstaina 27.11. peilaamme elämäämme Pyhään perheeseen.

Tervetuloa mukaan kaikki lapsenmieliset!

t. Merja